Generatoare recomandate să susțină încălzirea locuinței prin intermediul centralei termice în caz de pană de curent

Te-ai confruntat cu siguranță cel puțin o dată cu situația neplăcută în care furnizarea energiei electrice s-a intrerupt neanunțat într-o zi geroasă de iarnă, ceea ce a dus implicit la oprirea bruscă a căldurii. Deoarece simțim zi de zi cât de important este confortul termic pentru fiecare dintre noi și având în vedere că, în România, rețeaua de electricitate este încă precară, numarul penelor de curent în anumite zone fiind destul de mare, îți recomandăm să optezi pentru o sursă alternativă de current pentru a fi mereu pregătit sa faci față unor astfel de situații .

Pentru locuințele încălzite cu centrale termice pe gaz/combustibil solid sau electrice, cel mai util și recomandat este sa optezi pentru un generator din gama de generatoare cu automatizare. Generatoarele cu automatizare Kipor sunt construite special pentru nevoile tale, gama diversificată de puteri situate între 5KvA și 100KvA permițându-ți să îl alegi pe cel mai potrivit nevoilor tale, raportându-te la puterea centralei termice și a celorlalți consumatori din locuința ta.

Principalul avantaj al acestor generatoare este dat de faptul că, prin intermediul panoului de automatizare, nu este nevoie sa te afli în locație în momentul în care se produce întreruperea alimentării cu energie electric, schimbul de sarcini făcându-se automat. În cazul centralelor cu combustibili solizi, este important să ai în vedere că, în lipsa curentului, pompele de recirculare se opresc, pericolul de suprapresiune fiind extrem de mare, mai ales în cazul în care nu se află nimeni în imobil pentru a le supraveghea. Inginerii din echipa TeoMar Management vă recomandă ca, pentru aceste tipuri de centrale, să alegeți motorizări diesel: Generatoarele cu acest tip de de motorizare au avantajul că, în cazul utilizării foarte rare, pornesc foarte ușor în comparație cu motorizările pe benzină, motorizări care, în astfel de situații, întâmpină deseori probleme din cauza pierderii cifrei octanice (nu pornesc).

Un alt punct forte al generatoarelor Kipor este faptul că toata gama este utilata cu AVR (automatic voltage regulator) tensiunea și frecvența rezultate fiind filtrate. Acest avantaj le face extreme de fiabile pentru a alimenta chiar și cele mai pretențioase centrale termica, mai ales că există numeroase tipuri de centrale care nu suportă fluctuații de tensiune.

KDE-6700TA-250x200Pentru imobilele, locuințele sau casele de vacanță al caror consumatori nu depășesc 5KvA, recomandarea noastră este să alegi modelul KDE6700 TA, acesta acoperind central termică și toată gama de consumatori.

Atunci când nivelul de zgomot este unul dintre criteriile importante de care ții cont atunci când alegi un generator, este important să știi că această gamă de generatoare este împărțită în două categorii și anume: cu motorizări în 3000 rpm și cu motorizări în 1500 rpm, acestea din urmă având nivelul de zgomot mult mai scăzut.

Te sfătuim ca, înainte de achiziționarea unui generator de curent precum și înainte de a decide de unul singur care este tipul de generator care ți se potrivește, să consulți specialiștii companiei Teomar Management. Noi te ajutăm să faci o evaluare corectă a consumatorilor și îti recomandăm produsele potrivite, ținând cont atât de nevoile tale cât și de posibilele constrângeri legate de buget. Îți stăm la dispoziție atât telefonic cât și prin email. Apelează-ne la 0722 63 63 12 sau scrie-ne la adresa contact [@] teomar.ro

Comments are closed.