Generator curent kipor KDE 120 SS3 ( 80 kW )100 kVA

Pret : pret vechi 0Lei

Pret nou 65849 Lei
(include tva)
Indisponibil
Generator-curent-kipor-KDE120SS3

Nivel de zgomot redus, datorită carcasei insonorizate și a sistemelor de admisie și evacuare gaze cu dublu atenuator de zgomot.

Design deosebit și tehnologie modernă, evacuarea gazelor se face prin partea de sus facilitând astfel instalarea generatorului. Alimentarea cu ulei și combustibil a fost repozitțonată pentru a îmbunătăți accesul pentru verificare. Panoul de control facilitează oprirea și întretinerea generatorului oferind mai multe informatți despre tensiune, amperaj, fercvență.

Curent de calitate.

AVR-ul imbunatățit limitează fluctuațiile curentului de ieșire la un nivel redus și oferă protectțe la suprasarcină, oprind automat generatorul atunci când tensiunea de iesire depășește 110% din puterea nominală.

Set livrare.

Pe site nu sunt prezente toate modelele din portofoliul nostru. Pentru oferte personalizate va rugam se ne contactati. Aproape toate modelele de generatoare prezente pe site pot fi customizate. (Ex. Rezervorul poate fi marit, se pot pune pe remorca devenind generatoare mobile, amplasere in container, etc.).
Realizam la comanda generatoare in orice configuratie (tip motor, dotari, dimensiuni) pentru toate tipurile de aplicatii.

Tabel detalii tehnice

DOTARI OPTIONALE GENERATOR CURENT
Tablou automatizare generator (AAR) KPA40160DQ53A 2011 USD (fara tva)
Putere maximă (kVA)110.0
Putere nominală (kVA)100.0
Tensiune nominală (V/Hz)400/50
Număr fazetrifazat
Model motor6BT5.9-G2
Tip motor6 cilindri în linie, 4 timpi, turbo diesel
Capacitate cilindrică (cm³)5900
Turaţie nominală (rpm)1500
Conector ieșire2 prize monifazate + cutie de borne
Consum estimat (g/kWh)218
Curent nominal (A)144
LpA (dB)80
LwA (dB)-
Autonomie (ore, la putere nominală)14.2
Dimensiuni (L x l x h) (mm)3380X1160X1760
Masă (kg)2500
Sistem pornireelectric
Tip uleiSAE 10W30, 15W-40
Capacitate rezervor combustibil (l)295
Factor de putere (cos Ф)0.8 (lag)
Rata de compresie16.8:1
Ieşire curent continuu-
Nivel de zgomot redus, datorită carcasei insonorizate și a sistemelor de admisie și evacuare gaze cu dublu atenuator de zgomot Design deosebit și tehnologie modernă, evacuarea gazelor se face prin partea de sus facilitând astfel instalarea generatorului. Alimentarea cu ulei și combustibil a fost repozitțonată pentru a îmbunătăți accesul pentru verificare. Panoul de control facilitează oprirea și întretinerea generatorului oferind mai multe informatți despre tensiune, amperaj, fercvență. Curent de calitate AVR-ul imbunatățit limitează fluctuațiile curentului de ieșire la un nivel redus și oferă protectțe la suprasarcină, oprind automat generatorul atunci când tensiunea de iesire depășește 110% din puterea nominală. Set livrare
Nume
Email
Telefon
Mesaj