Generator curent Stager YDE7000TD insonorizat diesel monofazat (4,5 kW)4.2 kVA

Pret : pret vechi 5873Lei

5500 Lei

(include tva)
In Stoc
Generator curent Stager YDE7000TD insonorizat diesel monofazat 1

Avantaje multiple:

Nivel de zgomot redus:
Datorită carcasei dublu insonorizată și a sistemului de combustie de mare eficiență care asigură arderea completă.

Design deosebit și tehnologie modernă:
Panoul de control digital înglobează toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afișează în timp real parametrii de funționare: tesiunea, curentul și frecvența.

Curent de calitate
AVR-ul imbunatățit limitează fluctuațiile curentului de ieșire și oferă protecțe la suprasarcină, oprind automat generatorul evitând astfel avarierea sistemului.

Domeniul de utilizare
Generatorul de curent Stager YDE7000TD este un generator de backup recomandat pentru casele la curte sau casele de vacanta. Este recomandat atat pentru uz caznic cat si pentru firma de mici dimensiuni. Generatorul este compatibil proiectelor rezidentiale integrandu-se foarte bine in sistemele de energie alternativa (panouri solare, energie eoliana).

Automatizare generator
Posibilitatea atașării unui panou de automatizare – un generator cu automatizare pornește automat în momentul în care este o pană de curent în rețeaua electrică. Automatizarea poate fi achiziționată separat (nu este inclusă în preț).

Pe site nu sunt prezente toate modelele din portofoliul nostru. Pentru oferte personalizate va rugam se ne contactati. Aproape toate modelele de generatoare prezente pe site pot fi customizate. (Ex. Rezervorul poate fi marit, se pot pune pe remorca devenind generatoare mobile, amplasere in container, etc.).
Realizam la comanda generatoare in orice configuratie (tip motor, dotari, dimensiuni) pentru toate tipurile de aplicatii.

Tabel detalii tehnice

DOTARI OPTIONALE GENERATOR CURENT
Tablou automatizare generator (AAR)418 USD (fara tva)
DETALII TEHNICE GENERATOR CURENT
Frecvenţă nominală (Hz) 50
Putere nominala (kW)4.2 kW
Putere maxima (kW)4.5 kW
Putere nominală (kVA) 4.2 kVA
Putere maximă (kVA) 4.5 kVA
Tensiune nominală (V) 230
Curent nominal (A) 19,6
Turaţie nominală (rpm) 3000
Număr faze monofazat
Factor de putere 1,0
Grad de izolaţie B
Număr poli 2
Tip excitaţie AVR
Tip panou digital
Conector ieşire 2 prize
Cutie cu borne -
Ieşire curent continuu 12 V / 8,3 A
Dimensiuni (L x l x h) (mm) 950 x 550 x 743
Greutate netă (kg) 155
Greutate de lucru (kg) 170
Nivel zgomot (LwA)(dB) 93
Tip structură silent
Model motor YD186FAG
Tip motor 1 cilindru, vertical, 4 timpi, injecţie directă, racire cy aer
Număr cilindri / alezaj x cursă (mm) 1 / 86 x72
Capacitate cilindrică (ml) 418
Putere nominală (kW/rpm) 5,7/3000
Rata de compresie 19:1
Turaţie nominală (rpm) 3000
Sistem de combustie -
Sistem de răcire cu aer
Sistem de ungere prin barbotare
Sistem de pornire electric
Tip combustibil diesel
Tip ulei SAE 15W-30, 15W-40
Capacitate sistem răcire (l) -
Capacitate baie de ulei (l) 1,65
Capacitate electromotor (V/kW) 12V 0,8kW
Capacitate alternator acumulator (V A) 12V 3A
Capacitate acumulator start (V, Ah) 12V 36Ah
Consum combustibil (g/kWh) 360
Capacitate rezervor (l) 14,5
Autonomie (h) 6,5
Generatorul de curent Stager YDE7000TD este unul din cele mai usoare generatoare portabile care se pot conecta cu automatizare la un consumator putand fiind folosit ca alimentare de rezerva . Acest generator este destinat in special uzului rezidential. Datorita carcasei dublu insonorizata si a sistemului de combustie de mare eficienta care asigura arderea completa. Acest generator are un nivel de zgomot redus, panoul de control digital înglobeaza toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afiseaza tensiunea de iesire , curentul de iesire , frecventa de iesire , timpul de functionare , tensiunea acumulatorului , iar in cazul in care se monteaza automatizarea acest display afiseaza de asemenea tensiunea retelei electrice.

AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire si ofera protecte la suprasarcina, oprind automat generatorul evitând astfel avarierea sistemului.

Pornirea generatorului se poate face automat ( daca generatorul este conectat cu automatizare ) atunci cand detecteaza lipsa energiei electrice sau exista fluctuatii de curent in reteaua electrica , sau manual. Pornirea manuala se poate face actionand cheia de pe panoul digital sau apasand butoanele start/stop de pe panoul digital .

De asemenea acest tip de generator are o serie de functii care care ajuta la protejarea echipamentului si care le afiseaza pe panoul digital. Aceste functii sunt: protectie la joasa tensiune si inalta tensiune, protectie la sub si supra frecventa, protectie la supraincarcare, avertizare presiune ulei, avertizare supraincalzire, avertizare probleme la incarcarea motorului, indicator oprire de urgenta.
Nume
Email
Telefon
Mesaj